4. Miklavžev turnir ŠD Domžale Tajfun

Zmagovalci 4. Miklavževega turnirja ŠD Domžale Tajfun (Foto: Arhiv ŠD Domžale)

Na 4. Miklavževem turnirju Šahovskega društva Domžale Tajfun je nastopilo 20 igralcev in igralk, zmagal pa je domači mladi up Rudi Olenik Čampa (6/7 točk). Na drugem mestu mu je sledil komaj petletni Leonard Belyaletdinov (enako število točk, malenkost slabši prvi kriterij) iz ŠK Ljubljana, tretje mesto pa je osvojila Klara Vidmar iz ŠK Komenda. Končno stanje si lahko ogledate tukaj. Na Miklavževem turnirju se zopet vidimo naslednje leto!

Zahvlajujemo se sponzorjem turnirja:
– Turistično informacijski center Domžale
– Tajfun Planina d.o.o.
– Občina Domžale

 

Vabilo in razpis turnirja

Kraj igranja: Sejna soba Zavoda za šport Domžale, Kopališka 4, 1230 Domžale
Čas igranja: nedelja, 9. 12. 2018, s pričetkom ob 10. uri
Pravica udeležbe: vsi otroci do 16. leta (rojeni letnik 2002 in mlajši)
Predprijave: sprejemamo do petka 7. 12. 2018 do 23. ure prek SMS na 041625254 ali na elektronski naslov info@sah-domzale.si. Vsi (predprijavljeni!) bodo dobili Miklavževo darilo (sladko in uporabno).
Prijave: Prostor omejuje nastop za maksimalno 35 igralcev. Možne so prijave tudi na licu mesta na dan turnirja najkasneje do 9:45, v kolikor kvota predprijavljenih še ne bo zasedena (vendar je v nedeljo prijavnina višja in znaša 10€).
Prijavnina: 5€ za predprijavljene – prijavnina se nakaže na društveni TRR račun, odprt pri NLB št. SI56-0230-0001-5018-622 (pod namen nakazila vpišite ime in priimek otroka). Pri nakazilih v petek 7. 12. po 12. uri in soboto 8. 12. morate ob prijavi nujno poslati tudi potrdilo o nakazilu. Za prijave v soboto po 20. uri in v nedeljo prijavnina znaša 10€ in jo bo možno plačati v gotovini. Člani ŠD Domžale imajo prijavnino gratis.
Sistem: švicarski, 7 kol, igralni čas: 10 min + 5 sek/igralca, pravila FIDE z dodatkom za pospešeni šah, določanje parov s programom Winsvicar. Turnir bo prijavljen za slovenski enotni rating.
Rekviziti: vse zagotovi organizator.
Malica: odmor za malico (sirova štručka, sadje in voda) bo predvidoma po 3. ali 4. kolu.
Nagrade: poleg Miklavževega darila bomo dodatno podelili tudi praktične nagrade za najboljše. Razpored nagrad bo objavljen na začetku turnirja. Za donatorstvo se zahvaljujemo TIC Domžale.
Razno: Kar ni določeno z razpisom, bo opredeljeno s turnirskim pravilnikom